Bureaustoelen en toebehoren

De belangrijkste functie van een bureaustoel is om jou goed te ondersteunen.

BureaustoelenBureaustoelenBureaustoelenBureaustoelenBureaustoelenVoetsteunTotaalbeeld bureauTotaalbeeld bureauTotaalbeeld bureauVoetsteunVoetsteunVloermatVloermatRugsteun

Hebt u na een dag werk al eens last gehad van uw rug of een stijve nek? Dat is niet zo gek: mensen raken immers gewend aan hun eigen zitgedrag, evenwel is het lichaam gemaakt om te bewegen.

Een statische houding die gedurende lange tijd wordt aangenomen is niet alleen slecht voor de spieren, maar ook voor beenderen en gewrichten.

Het is hierdoor erg belangrijk dat uw medewerkers op een goede stoel zitten. Onze bureaustoelen 'volgen' de houding van de gebruiker en stimuleren hem of haar tegelijkertijd om van houding te veranderen. De natuurlijke bewegingsimpulsen worden dus niet geremd, maar juist gestimuleerd.

U bent bij ons van harte welkom voor een ergonomisch advies op uw maat. Wij staan ook klaar om zitinstructies te geven aan u en uw medewerkers. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om te weten hoe u de stoel op de juiste manier moet instellen en gebruiken.

Wij hebben een groot gamma bureaustoelen die op proef kunnen geleverd worden. Met deze dienst heeft u de mogelijkheid om een stoel die u wenst aan te kopen eerst een periode te testen alvorens hem te bestellen. Zo koopt u nooit de verkeerde stoel.

Hierbij de link van onze digitale cataloog om de bureaustoelen te bekijken.
https://www.swan-products.nl/flipbooks/kantoorprofi-be/index.html