EPSON - Heatfree printing

De voordelen van Heat-Free Technology Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

Professionele printers voor uw bedrijf

Blijf uw concurrenten een stap voor en volg de nieuwste technologische innovaties en mogelijkheden voor een nieuwe moderne organisatie.

Stap voor een laag stroomverbruik over op Heat-Free Technology

De wereld wordt geconfronteerd met talloze milieuvraagstukken. Het antwoord op deze uitdagingen ligt in elke persoon en elk bedrijf dat nadenkt over gedragsverandering. En we kunnen allemaal een rol spelen.

Bij Epson richten we ons op het veranderen van de manier waarop we energie verbruiken. Overschakelen op Heat-Free Technology, die geen warmte verbruikt in het inkt-ejectieproces en een lager stroomverbruik biedt. Pagina per pagina, elke keer dat we afdrukken, kunnen we samen het verhaal veranderen.

Overweeg dus om over te stappen op Heat-Free Technology wanneer u uw volgende printkeuze maakt. Laat technologie voor u werken.

Ontdek onze verschillende modellen:

Vergelijking printprocessen

Laser- en inkjetprinters zien er van buiten misschien hetzelfde uit, maar het is de binnenkant die wezenlijk verschilt. Voor de Heat-Free Technology van Epson zijn geen hoge temperaturen voor het inkt-ejectieproces nodig. In plaats daarvan wordt er druk uitgeoefend op het piëzo-element, dat achterwaarts en voorwaarts buigt bij het ejecteren van de inkt via de printkop.