MEER OVER DITEK

Over ons

Logisch toch!

Kevin Hoste heeft Ditek opgericht en is al vele jaren actief in de printerbranche. Ditek richt zich voornamelijk op het technische aspect van kantoorcommunicatiesystemen, zoals kopieerapparaten, faxen, printers, MFP's, en heeft vooral expertise in het merk Kyocera (zilveren partner).

Aangezien het technische aspect van deze apparaten een specialisatie op zich is en voortdurende bijscholing vereist, is het voor bedrijven niet eenvoudig om te investeren in een eigen technische dienst. Het succes van Ditek ligt in het feit dat juist dergelijke bedrijven een beroep kunnen doen op de diensten van Ditek.

Ditek biedt klanten de mogelijkheid om hun commerciële activiteiten en after-sales te ondersteunen met een goed ontwikkelde technische dienst. Hoewel de verkoop ook een rol is gaan spelen in het bedrijf, blijft technologie het speerpunt van Ditek.

Een extra toegevoegde waarde is dat klanten de mogelijkheid hebben om gereviseerde apparaten te kopen waarop een volledige garantie wordt gegeven. Deze apparaten worden volledig bewerkt in het eigen atelier, waar zowel de mechanica als de elektronica grondig worden gecontroleerd. Vitale onderdelen worden vervangen en de behuizing krijgt een frisse nieuwe uitstraling.

Bekijk onze partners

Bekijk onze partners