MEER OVER DITEK

Over ons

Logisch toch!

Ditek is opgericht door Kevin Hoste en Tom Herreman. Beide zijn reeds enkele jaren actief in de printer branche.

Ditek legt zich voornamelijk toe op het technisch aspect van alle burotica communicatie systemen zoals copiers, faxen, printers, MFP's etc. en is vooral gespecialiseerd in het volgende merk, Kyocera (silver partner).

Doordat het technische gedeelte van al deze apparaten een specialisatie is op zichzelf en een constante bijscholing vergt, is het niet evident dat bedrijven investeren in een eigen technische dienst. Het succes van Ditek ligt in het feit dat juist zulke bedrijven beroep kunnen doen op de diensten van Ditek.

Ditek biedt de klant de mogelijkheid om zijn commerciële activiteiten alsook de naverkoop te ondersteunen met een degelijk uitgebouwde technische dienst. Ditek is geëvolueerd dat ook de verkoop is gaan meespelen in dit hele verhaal. Het speerpunt van Ditek blijft evenwel de techniek.

Een andere toegevoegde waarde ligt in het feit dat de klant de mogelijkheid heeft om rebuild toestellen aan te kopen waarop een volwaardige garantie gegeven wordt! Deze apparaten worden volledig in eigen atelier bewerkt waarbij zowel de hele mechanica alsook de elektronica grondig nagezien wordt. Vitale onderdelen worden vervangen en de covers worden in een nieuw kleedje gestoken.

Bekijk onze partners

Bekijk onze partners