Snelle en intelligente scan-oplossingen

Omgevingen waarin veel papier wordt gebruikt, brengen vaak hoge kosten, fouten, compliance-kwesties en problemen met zich mee wanneer oude documenten moeten worden gerecreëerd. Bij de meeste documentopslagsystemen moet zwaar worden geïnvesteerd in servers en apparatuur en moet veel tijd worden besteed aan implementatie, onderhoud en support. Dankzij de vooruitgang die de afgelopen jaren in de scantechniek werd geboekt, kunnen scansoftware en -hardware voortaan moeiteloos in de Cloud worden geïntegreerd. Kyocera stelt nu opslagoplossingen in de Cloud beschikbaar en biedt zijn klanten daardoor voortaan de mogelijkheid om van fysieke naar Cloud-opslagoplossingen over te stappen.

Ons bestaand productgamma werd uitgebreid met de bekroonde toestellen van PFU Fujitsu; deze vormen een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment documentoplossingen. Ze ondersteunen de Managed Document Services (MDS), die niet alleen de bedrijfsprocessen stroomlijnen, maar ook de productiviteit op een hoger peil tillen en de bedrijfskosten drukken.

Het partnership

PFU Fujitsu is een toonaangevende leverancier van toekomstgerichte scantoestellen die de hoge snelheden en de beeldnauwkeurigheid bieden die nodig zijn om het MDS-aanbod van Kyocera te ondersteunen. Iedere organisatie is tegenwoordig op zoek naar extra meerwaarde uit haar MDS-investeringen. Men kijkt daarbij verder dan printoplossingen en streeft naar oplossingen zoals de optimalisatie van bedrijfsprocessen, de automatisering van de workflow en de maximalisatie van content management. Onze oplossingen helpen documenten digitaliseren en ze om te zetten in een formaat dat gebruikers toelaat om documenten in een centrale opslagruimte snel terug te vinden, te verzenden en te beheren. Bovendien helpen onze oplossingen de bijbehorende arbeids- en opslagkosten aanzienlijk drukken.

Scannen is een essentiële oplossing die grote en kleine organisaties helpt om de stap van de fysieke naar de virtuele wereld te zetten. Onze klanten streven naar een betere documentstroom en maken daarvoor gebruik van Kyocera MFP's, specifieke scanners voor 'batch-scannen' of mobiele omgevingen waarmee ze documenten naar een digitale opslagruimte kunnen scannen. Wanneer ze in onze documentoplossingen zoals Scan & Connect van Kyocera geïntegreerd zijn, spelen deze scanners een grote rol in de verbetering van de documentworkflow.