Facturatiesysteem Billit

Factureren, eenvoudig gemaakt

Wat is Billit?

“Heb ik deze factuur al verstuurd?”: herken je dit? Voorkom nu zo’n situaties en stroomlijn jouw facturatieproces met Billit. Dit facturatiesysteem zorgt ervoor dat gebruikers eenvoudiger en efficiënter facturen kunnen opstellen, beheren en versturen. Kortom, optimaliseer je bedrijfsprocessen, neem controle over jouw financiën en factureer moeiteloos aan klanten.
upload-634fadef9c564 1

Gebruikers

Wie kan Billit gebruiken?

Dat Billit een veelzijdig facturatiesysteem is, wordt keer op keer opnieuw bewezen. Zo kan dit facturatiesysteem perfect worden ingezet in zowel grote bedrijven als ook in kleine KMO’s. Iedereen kan profiteren van moeiteloze facturatiemogelijkheden dankzij Billit. Benieuwd hoe Billit wordt ingezet in ieder bedrijf onafhankelijk van de bedrijfsgrootte?

Mogelijkheden

Ontdek wat Billit kan betekenen voor jouw onderneming?

Inkomsten + -

Billit, is het facturatiesysteem bij uitstek, dat het mogelijk maakt om op een eenvoudige manier facturen op te stellen, te beheren en te volgen. Dit zorgt ervoor dat je het overzicht over jouw inkomsten, openstaande betalingen en betalingsherinneringen niet verliest.

Uitgaven + -

Wil je er zeker van zijn dat jouw uitgavenpatroon onder controle blijft? Dankzij het facturatiesysteem Billit is dat niet langer een probleem. Zo biedt dit platform jou de mogelijkheid om waardevolle inzichten te krijgen in jouw kostenstructuur en ondersteunt het jou ook bij het nemen van weloverwogen financiële beslissingen.

Bankkoppeling + -

Jouw bankgegevens integreren in Billit? Dat is dit mogelijk. Het bespaart je niet alleen tijd doordat alle transacties automatisch worden gesynchroniseerd, maar ook zorgt dit voor een nauwkeurige registratie van financiële gegevens.

Integratie met bedrijfssoftware + -

Naast dat je jouw bankgegevens kan integreren is het ook mogelijk om dit systeem te integreren in een reeks van andere bedrijfssoftware. Dit platform laat toe om informatie te delen met andere platformen. Hierdoor wordt de workflow bevorderd.

Accountantkoppeling + -

Niet alleen is deze software handig als bedrijf zijnde, maar ook voor jouw boekhouder is dit effeciënt. Zo krijgt deze rechtstreeks alles door wat je in het platform ingeeft. Kortom, gedaan met eindeloos veel papierwerk.

Probeer Billit nu 15 dagen gratis

Opleiding

Ditek maakt jou wegwijs
doorheen Billit

Is jouw eerste idee na het lezen van al deze informatie: “Oei, waar moet ik beginnen?”? Geen nood, Ditek maakt jou graag wegwijs doorheen het facturatiesysteem Billit dankzij een extra opleiding. Tijdens deze opleiding leer je stap voor stap de functionaliteiten en de mogelijkheden van het programma kennen. Zowel van het opstellen van facturen tot uitgaven beheren, deze korte cursus behandelt alle aspecten van Billit. Profiteer nu van deze training en leer hoe je het maximale uit dit geavanceerd facturatiesysteem kan halen.

Abonnementen

Kies het pakket dat bij jou past

Ieder prijspakket* beschikt over de mogelijkheid om onbeperkt offertes, bestelbonnen en leveringsbonnen aan te maken. Daarbovenop kan je alle integraties** implementeren in het systeem. Verder profiteer je van het gemakt van één inbegrepen gebruiker, en voeg je een extra gebruiker toe voor + € 5 per maand excl. btw. Als kers op de taart kan je bij ieder probleem gebruik maken van onze technische ondersteuning via verschillende kanalen.

*prijzen zijn excl. btw
**: bij koppelingen/integraties met externe diensten/software kan een kost verbonden zijn aan het gebruik van die externe dienst/software.

Vragen over het facturatiesysteem Billit?

Wij helpen je graag verder

Optimized by Optimole