Interactieve Schermen

Creatief connecteren

Een interactief scherm zorgt voor

Meer dan alleen
interactief vergaderen

Bij zo’n interactief scherm of digitaal bord komen technologie en aanraking samen om lessen of meetings dynamischer en boeiender te maken. Zowel thuis, op school of in een bedrijfsomgeving, deze interactieve schermen zijn versiteel inzetbaar. Daarnaast beschikken ze ook over een waaier aan verschillende functionaliteiten. Kortom de mogelijkheden met deze interactieve schermen zijn eindeloos.

Hét hulpmiddel voor jouw bedrijf of klaslokaal

Deze interactieve schermen zijn inzetbaar tijdens

Presentaties

Verander jouw presentatie naar een interactieve en dynamische ervaring. Of het nu gaat om zakelijke presentaties of educatieve workshops, een interactief scherm of digitaal bord is dé oplossing.

Brainstormsessies

Op zoek naar een platform dat jouw samenwerking en creatieve expressie ondersteunt? Dan biedt een interactief scherm of digitaal bord jou de mogelijkheid om ideeën direct vast te leggen, te delen en te verfijnen.

Videoconferenties

Dankzij een interactief scherm kan iedereen vanop afstand niet alleen beter volgen, maar ook de betrokkenheid wordt hierdoor vergroot. Zo zullen online ontmoetingen even effectief worden als persoonlijke ontmoetingen.

Lessen

Dynamisch lesmateriaal presenteren, de betrokkenheid van de studenten vergroten en de leerervaring interactiever maken… Dat is toch wat iedere leerkracht wilt? Een interactief scherm maakt dit mogelijk.

Ontdek welk interactief scherm past bij jouw bedrijf

Voordelen

Waarom kiezen voor een interactief scherm?

Actieve betrokkenheid + -

Interactieve schermen zorgen ervoor dat mensen actiever betrokken zijn bij vergaderingen, presentaties en lessen. Door direct op het interactief scherm te schrijven, te tekenen, … ontstaat er instant een actieve betrokkkenheid. Hierdoor zijn mensen ook minder snel afgeleid van het onderwerp dat op dat ogenblik wordt besproken.

Flexibele en dynamische samenwerking + -

Naast dat interactieve schermen de betrokkenheid verhogen heeft het nog tal van andere voordelen. Één daarvan is dat deze schermen zorgen voor een bevordering van de samenwerking tussen verschillende partijen, zowel offline als online. Of het nu gaat om een zakelijke meeting of een complexe les, interactieve schermen zorgen voor een verbeterde samenwerking.

Visuele impact en leren + -

Dit is vooral een groot voordeel in educatieve omgevingen. Door het integreren van afbeeldingen, video’s, etc. via een interactief scherm worden moeilijke concepten op een toegankelijke manier gepresenteerd. Dit zorgt ervoor dat deze onderwerpen inzichtelijker en duidelijk worden om aan te leren.

Efficiënte documentatie en opslag + -

Wil je tijdens de meeting, les, of brainstormsessie graag notities, tekst toevoegen of content vast leggen? Dan is een interactief scherm dé ideale oplossing. Hierdoor kan je achteraf makkelijk informatie raadplegen of delen met de andere partijen. En bovendien bespaart het nog tijd ook, want je hoeft nadien geen briefing of verslag op te maken.

Wat onze klanten zeggen

Ditek heeft mijn verwachtingen overtroffen! De service was ongelooflijk snel en de producten zijn van topkwaliteit. Ik beveel Ditek aan iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbare partner.

Denise Van Boven

Wat onze klanten zeggen

Goede kwaliteit en snelle service. Klantvriendelijk, zeker aan te raden!

Johan Smet

Prev

Next

Vragen over interactieve schermen?

Wij helpen je graag verder

Optimized by Optimole