Ricoh

Exclusieve verdeler

Over Ricoh

Ontdek de printers van Ricoh

Ricoh printers, waar snelheid en precisie hand in hand gaan. Bij Ditek bieden we je een groot assortiment aan Ricoh printers. Of je nu op zoek bent naar levendige kleurenafdrukken of naadloze multifunctionaliteit, wij hebben dé juiste Ricoh printer voor ieder bedrijf.

Ben je niet zeker welk toestel het beste bij je past? Dan begeleiden jouw experts je graag bij het selecteren van de meest geschikte Ricoh printer voor jouw werkomgeving. Wil je een printtoestel leasen? Dan kan je ten alle tijden rekenen op dé uitstekende service van Ditek.

Voordelen

Waarom kiezen voor Ricoh printers?

Betrouwbare prestaties + -

De printers van Ricoh staan gekend om steeds opnieuw betrouwbare afdrukkwaliteit te leveren. Zo bewijzen deze printers al jaar en dag dat ze hoogwaardige resultaten bieden. Hierdoor kan je altijd vertrouwen op jouw Ricoh printer, zelfs in een veeleisende kantooromgeving.

Innovatieve technologieën + -

Ook de Ricoh printers evolueren mee met hun tijd door cutting-edge technologieën te integreren in hun technologie. Van versnelde afdruksnelheden tot innovatieve functies, de nieuwe generatie Ricoh printers is ontworpen om te voldoen aan de huidige zakelijke behoeften.

Duurzaam printen + -

Net zoals andere grote merken is Ricoh zich ook bewust van hun ecologische voetafdruk. Om deze zo klein mogelijk te houden, zullen ze ervoor zorgen dat de zowel het ontwerp van de printer als ook de functies voldoen aan de strenge milieunormen. Met een printer van Ricoh draag je niet allen bij aan betrouwbaar printer, maar ook aan een verminderde ecologische impact.

Zelf de voordelen ervaren van een Ricoh printer?

De toekomst van printing

Innovaties voor een groenere werkplek

Wat onderscheidt een Ricoh printer van eender welke andere printer? Juist, hun inzet op duurzaamheid. De IM C6010 Ricoh printer is namelijk ENERGY STAR™-gecertificeerd en hebben een gouden EPEAT®-status. Als kers op de taart beschikt deze ook over een innovatieve ‘low-melting temperature toner’, die werkt met een lagere smelttemperatuur. Kortom, dit zorgt ervoor dat het stroomverbruik en de CO2-uitstoot stevig worden verminderd.

Niet alleen de manier van werken zorgt ervoor dat deze Ricoh printer energiezuiniger is, maar ook het mainframe werd gemaakt uit 50% gerecycleerd plastiek. De tonerflessen daarentegen bestaan zelfs uit 100% gerecycleerd PET. Hierdoor brengen ze de hoeveelheid plastiek verpakkingen terug met ruim de helft.

Benieuwd hoe groen de printer van Ricoh is?

Vragen?

Wij helpen je graag verder

Optimized by Optimole