Epson

Exclusieve verdeler

Over Epson

Ontdek nu de printers van Epson

Epson printers staan al jaar en dag bekend om hun uitstekende kwaliteit en snelle printservice. Of je nu op zoek bent naar duurzame printers of snelle afdrukken, wij hebben dé juiste Epson printers voor ieder bedrijf.
Ben je niet zeker welk printtoestel geschikt is voor jouw kantoorruimte? Dan begeleiden onze experts je graag bij het selecteren van het juiste toestel voor jouw werkomgeving. Ook heb je als klant de optie om de Epson printers te leasen. Bij zo’n leasingservice kan je ten alle tijden rekenen op de uitstekende service van Ditek.

Voordelen

Waarom kiezen voor Epson printers?

Verlaagde kosten met 80% + -

Het printermerk Epson is zich zeer bewust van hun ecologische voetafdruk, waardoor ze streven naar het creëren van geavanceerde printtechnologieën en duurzame oplossingen. Deze innovatie biedt elke Epson klant niet alleen besparingen op lange termijn, maar ook superieure afdrukkwaliteit.

Zéér voordelig printen + -

Met Epson printers kan u rekenen op betaalbare printkwaliteit en duurzame afdrukken. Zo is gebruik van afzonderlijke inkten namelijk 50% efficiënter dan driekleurencartridges. Hierdoor gaat de kwaliteit van Epson printers hand in hand met de kostenefficiëntie die de printers aanbieden.

All-in one + -

Epson printers zijn hét totaalpakket voor iedereen die meer wilt dan enkel printer. Je hebt bij deze apparaten ook de mogelijkheid om te kopiëren en te scannen. Met andere woorden weg met verschillende apparaten. Investeer in een Epson printer en krijg één apparaat vóór de prijs van drie verschillende apparaten.

Zelf de voordelen ervaren van Epson printers?

De toekomst van printing

Heat-Free technologie

Mensen printen steeds minder af, dus waarom hebben we nog een printer nodig?”: heb je dit ook al eens gedacht? Wel niets is minder waar, zo worden mensen zich wél bewuster van wat ze juist afdrukken en de ecologische voetafdruk die het met zich meebrengt. De Heat-Free technologie van Epson printers laat jou al deze ecologische zorgen vergeten. Zo geniet je naast printen, scannen, etc. ook van enkele grote voordelen:

Verlaagde afdrukkosten
Verhoogde efficiëntie op kantoor of thuis
Tijd- en energiebesparing dankzij de Heat-Free technologie

Benieuwd wat deze technologie te betekenen heeft voor de innovatie van Epson printers?

Vragen over Epson printers?

Wij helpen je graag verder

Optimized by Optimole