Printers

Op maat van uw bedrijfsnoden

Printoplossingen voor bedrijven

Waar efficiëntie
en kwaliteit samenkomen

Weet jij niet goed waar te beginnen in jouw zoektocht naar de juiste printers voor jouw bedrijf? Ditek is dé printerspecialist bij uitstek in regio Waasland.

Of je nu een kleine of een gevestigde onderneming bent, wij bieden steeds advies én service op maat van jouw bedrijf. We helpen je dan ook graag verder bij het het selecteren en naadloos integreren van de geschikte printers voor jouw bedrijf. Het verbeteren van jouw workflow door middel van een optimalisatie van het printproces zit verwikkeld in ons DNA.

Printermerken

Ditek is verdeler van

Bekijk meer

Epson

Ontdek de veelzijdigheid en innovatieve afdrukken van Epson printers

Bekijk meer

Ricoh

Ontdek de betrouwbaarheid en kwalitatieve afdrukken van Ricoh printers

Service

Problemen met jouw printer? Binnen 8 uur zijn wij ter plaatse!

De printers op het werk geven een foutmelding of storing aan, wat nu?”, komt dit jou ook bekend voor? Ditek begrijpt als geen ander dat een vlotte werking van jouw printers van essentieel belang is voor het uitvoeren van dagdagelijkse activiteiten.Zo kan je als klant steeds jouw probleem melden via ons contactformulier of via +32(0) 470 24 36 75. Het leveren van een kwalitatieve en snelle service dragen we dan ook hoog in het vaandel. Om een storing of foutmelding met één van de printers zo snel mogelijk te verhelpen, garanderen we dat we binnen 8 uur ter plaatse zijn om het probleem op te lossen. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw printer zo min mogelijk downtime heeft. Kortom, of het nu gaat om een foutmelding, afdrukprobleem of een algemene storing, je kan op Ditek rekenen voor snelle en professionele ondersteuning op vlak van printers

Nood aan een printeroplossing op maat?

Wat onze klanten zeggen

Ditek heeft mijn verwachtingen overtroffen! De service was ongelooflijk snel en de producten zijn van topkwaliteit. Ik beveel Ditek aan iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbare partner.

Denise Van Boven

Wat onze klanten zeggen

Goede kwaliteit en snelle service. Klantvriendelijk, zeker aan te raden!

Johan Smet

Prev

Next

Optimized by Optimole